14 вересня близько 20 години в місті Козятин по вулиці ІванаФранка, 32-річний водій автомобіля “ВАЗ-2106”, перебуваючи в станіалкогольного сп’яніння, перевищив швидкість руху та допустив наїздна малолітнього пішохода, який перебігав дорогу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди хлопчик отримав численнізабої внутрішніх органів, закриту черепно-мозкову травму та каретоюшвидкої був доставлений до Козятинської лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатаціїтранспорту особами, які керують транспортними засобами). Такеправопорушення карається штрафом від двохсот до п’ятисотнеоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, абообмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керуватитранспортними засобами на строк до трьох років або без такого.З’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Козятинський РВ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь