13 жовтня в с. Вінницькі Хутори сталась аварія за участі «MitsubishiPajero WGN», «Таврії» та рейсового автобусу А 075 сполученням «Вінниця-Крижопіль». Серед постраждалих – 48-річний водій «Таврії».

Близько пів одинадцятої години ранку 32-річний вінничанин, рухаючись поНемирівському шосе на автомобілі «Mitsubishi Pajero WGN», порушивправила дорожнього руху та допустив зіткнення з автомобілем «Таврія». Від удару «Таврію» відкинуло на смугу зустрічного руху, де вона зіткнулась з рейсовим автобусом А 075 сполученням «Вінниця-Крижопіль». Ніхто з пасажирів цього автобусу не постраждав.

Госпіталізація потрібна була водію «Таврії». Лікарі, які прибули на місце пригоди діагностували у нього черепно-мозкову травму. Каретою швидкої допомоги потерпілий був доставлений у лікарню.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водію-правопорушнику загродує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортним засобами на строк до 3-х років або без такого.

Проводиться розслідування.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь