27 жовтня у м. Вінниця сталось дві дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. Двоє дівчат з травмами госпіталізовані до лікарні. В іншій ДТП, неповнолітній пішохід, школяр, отримав легку травму.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

27 жовтня о 14 годині 28-річний водій автомобіля «BMW X-5», рухаючись по вулиці В. Порика, скоїв наїзд на двох дівчат віком 19 та 16 років, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди обидві потерпілі з черепно-мозковими травмами та різними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня на перехресті вулиць Келецька – Л.Ратушної о 16 годині під колеса «Таврії» потрапив школяр, який також перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переході. В момент аварії світлофор було відключено через профілактичні роботи.

Попередньо, хлопчик отримав забій пальця ноги.

За даними фактами слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Триває розслідування.

Share:

Залишити відповідь