На перехресті вулиць Соборної та Артинова двоє неповнолітніх хлопців на скутері «Хонда» зіткнулись з чорним «Мерседесом», за кермом якого була жінка. Сталось це сьогодні, першого жовтня близько п’ятої години вечора. На щастя, швидка нікого не забирала. Хлопці сильно перелякались.

Як розповіли свідки зіткнення, хлопці на скутері їхали по Соборній в напрямку універмагу, жінка рухалась по вулиці Артинова. На думку свідків, у ДТП винна жінка на «Мерседесі».

– Я переходила дорогу по Соборній біля кінотеатру, хлопці зупинились, щоб мене пропустити, потім майже перейшла, і побачила як машина і скутер зіткнулись, обоє їхали на невеликій швидкості, але жінка мала б їх пропустити, бо вони рухались по головній дорозі.

17-річний Андрій, власник скутера розповів, що при зіткненні перелетів через капот, він увесь час тримався за передпліччя і казав, що дуже болить рука. Інший хлопець, 16-річний Микола забив ногу. Біля постраждалих хлопців стояли їх друзі. Не дивлячись на переляк, хлопці вважають, що на дорозі все робили правильно.

Поки батько Андрія добирався до місця події, «шефство» над неповнолітніми взяли небайдужі свідки та перехожі.

– Не підписуй ніяких протоколів, батько приїде, тоді й підпише, – радили вони. Тим часом інспектори складали протокол і регулювали рух на перехресті. Через зіткнення трамваї на Соборній не працювали майже півгодини.

В машині з лівого боку утворилась вм’ятина. Скутер, що опинився під колесами автомобіля постраждав більше і не заводився. Пошкоджене переднє колесо, пластикові накладки та деякі інші елементи.

– Хто винний в аварії, нехай вирішує міліція. Машина застрахована, а півгодинний простій трамваїв доведеться оплатити теж мені. Для мене важливіше, щоб хлопці були здорові бо вони неповнолітні, тому коли приїде батько хлопчика, я наполягатиму на медичному огляді, щоб все було добре, – так прокоментувала ситуацію жінка, що була за кермом «Мерседеса».

Коли приїхав батько хлопця, всі учасники ДТП поїхали в Державтоінспекцію, щоб продовжити розбиратись в інциденті.

 

Джерело: 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь