19 жовтня в місті Бар біля свого домоволодіння було виявлено труп 47річного місцевого жителя з численними тілеснимиушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди.Водій, який скоїв смертельне ДТП з місця пригоди зник.

Працівники ДАІ одразу розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення  автомобіля та водія, що міг бути причетним до дорожньо-транспортної пригоди. Пошуки тривали недовго,  через декілька годинвинуватець аварії був затриманий.

Ним виявився 26-річний місцевий житель, який проживає поруч з місцемподії. Спочатку водій заперечував свою провину, але наявні докази тапошкодження на автомобілі змусили його зізнатися. Він наїхав на потерпілого, рухаючись на автомобілі «RENAULT MASTER» заднім ходом.Свою втечу чоловік пояснив відчуттям страху.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУкраїни (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатаціїтранспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинилосмерть потерпілого). Триває розслідування, у ході якого буде встановленовсі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь