Внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які сталися 25 – 26 жовтня на автошляхах Вінницької області, одна особа загинула, троє громадян отримали травми різної ступені важкості.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ УМВС у Вінницькій області.

25 жовтня в Літинському районі, неподалік с. Рибаче житель с. Стадниця Вінницького району керуючи автомобілем ВАЗ 2106 не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем AUDI A6. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 59 річного водія ВАЗа та 32 річного водія AUDI A6 з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Літинської центральної районної лікарні.

Цього ж дня до Муровано Куриловецького РВ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в, якій 27 річний водій зазнав тілесних ушкоджень. На місці пригоди слідчо-оперативною групою було встановлено, що водій зазнав тілесних ушкоджень при падінні із власного скутера марки «Хонда Діо».

Того ж дня близько 19 години на відрізку дороги сполученням Шпиків-Томашпіль, водій автомобіля «ВАЗ 2104» рухаючись по дорозі, яка була вкрита снігом, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2105». Внаслідок ДТП двох водіїв та пасажира автомобіля ВАЗ 2105 з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

26 жовтня вранці автодорозі «Старий–Тернопіль-Кіровоград–Знам’янка» поблизу с. Сокиринці зіткнулись два транспортних засоби «Нива» та «Opel Vectra». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24 річного водія автомобіля «Opel Vectra» та пасажира автомобіля «НИВА» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до міської клінічної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Наразі міліція проводить розслідування, в рамках яких призначено ряд експертиз для з’ясування обставин ДТП.

Share:

Залишити відповідь