На Тяжилівській об’їзній сьогодні, 17 жовтня, в ДТП потрапило чотири вантажівки. Одну з них занесло на дорозі, інші три з’їхали з дороги, щоб уникнути зіткнення.

Коли журналіст «20 хвилин» прибув на місце події, по обидва боки дороги в кюветі лежали вантажівки «Форд» та «ДАФ».

– Ви пізно приїхали, тут поруч з «Фордом» буле ще дві вантажівки, «Рено» та «Вольво», але їх вже витягнули, – розповіли родичі водія «Форд», які трохи раніше приїхали на місце події.

В цей час з протилежного боку дороги витягали «Даф». У вантажівки пробитий бак, коли її витягували, пальне з баку виливалось на дорогу.

За словами водія «Форду» та інспектора, який оформлював ДТП, «ДАФ» занесло на дорозі, і три інші машини, щоб уникнути зіткнення, з’їхали в кювет.  «ДАФ» разом з «Рено» та «Вольво» рухалась в сторону Хмельницького, «Форд» – у бік Немирова.
У «Форда» пошкоджена передня частина авто: побите лобове скло, капот, бампер.

Автомобілісти на місці події обговорювали, що причиною аварії могло стати  звуження дороги, яке відбувається саме в тому місці.
– Знаки про звуження дороги стоять не всюди. Легковій машині ще можна швидко зорієнтуватись, а от вантажівці зробити це набагато важче, – вважають автомобілісти-очевидці.

Share:

Залишити відповідь