У аварії, яка сталась в Барському районі, постраждала родина з Хмільниччини. Водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажівкою.

31-річний водій автомобіля «Daewoo Sens», житель одного з сіл Хмельницької області, в селі Слобода Гулівська Барського району на повороті не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з «КАМАЗом». Попередня причина аварії – перевищення швидкості водієм легковика.

У салоні «Daewoo» знаходилися троє пасажирів – дружина водія, його 2-місячна донечка та теща. Дорослі каретою швидкої допомоги госпіталізовані до хірургічного відділення районної лікарні. Найбільш постраждало немовля. 2-місячна дівчинка без свідомості була доставлена до реанімації. Стан її здоров’я вкрай важкий.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь