На вулиці Київській внаслідок зіткнення двох іномарок постраждала жінка-водій «КІА» та пасажири «Рено». Серед травмованих – малолітня дівчинка.

Аварія сталась 12 грудня о 22.35 год.

33-річна вінничанка, керуючи автомобілем «KIA Cerato», на вулиці Київській допустила зіткнення з автомобілем «Рено 25», який рухався у зустрічному напрямку.

У «Рено», крім водія, жителя одного з сіл Вінницького району, знаходилися троє пасажирів – члени його родини, серед яких 4-річна дочка. Усі вони каретою швидкої допомоги з різними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні. Дитина з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлена до нейрохірургічного відділення.

На лікарняному ліжку з політравмою опинилась і жінка-водій.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Наразі міліція встановлює причини аварії. Проводиться розслідування.

Share:

Залишити відповідь