Майже щодня Вінницькі працівники Державтоінспекції під час нагляду за дорожнім руху ризикують власним життям та здоров’ям, щоб забезпечити безпеку громадян на автодорогах області.
Щодоби вартові доріг Вінниччини виявляють  більше трьох десятків водіїв, які керують транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Більшість таких водії поводять себе зухвало та нерідко скоюють ДТП з тяжкими наслідками.

29 січня близько 15 години 53 річний водій автомобіля «Peugeot Partner» на шаленій швидкості в’їхав у блок-пост, який розташований, на в’їзді в м. Вінницю, по вул.. Немирівське Шосе. Нетверезий водій їхав зі с. Никифорівці, Немирівського району до обласного центру.Інспектор ДАІ та 2 працівники райвідділу вчасно помітивши, некеровану автівку, яка просто летіла на них, відскочили в різні сторони, після чого затримали водія.Інспектор ДАІ Сергій Заграбчук повідомив, що підійшовши до водія одразу помітив, що водій знаходиться в стані сильного алкогольного сп’яніння. За результатами огляду на стан сп’яніння було встановлено, що в організмі водія вміст алкоголю перевищив допустиму норму майже у 8 разів.  Крім водія в салоні автомобіля знаходився пасажир, від якого також було чути сильний запах алкоголю.

На нетверезого керманича працівники Державтоінспекції склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, посвідчення водія вилучено, а автівку доставлено на арешт-майданчик. На даний час робу блок-посту відновлено, працівники міліції несуть службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку

Переглядаючи відео з реєстратора, працівники  міліції запевнили, що їм дуже пощастило та вважають цей день, «Другим днем народження».

 

 

Share:

Залишити відповідь