На Вінниччині в м. Ямпіль близько 20:30 до міліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, що на вул. Комінтерній невідомий автомобіль збив жінку та зник з місця пригоди. Потерпіла від отриманих травм загинула на місці події. Туди відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За словами начальника Ямпільського РВ УМВС Сергія Гаджука, міліціонери провели огляд місця події, вилучили речові докази, зокрема, фрагмент фариавта, були опитані усі можливі свідки дорожньо-транспортної пригоди. Зібрана інформація дозволила правоохоронцям швидко встановити винуватця аварії.

Ним виявився 36-річний місцевий житель. Слідчо-оперативна група міліції затримала його за місцем проживання. Там же знаходився автомобіль «ВАЗ-2106», який мав пошкодження після скоєння ДТП. Крім того, біля автомобіля знаходився ще один потерпілий в аварії без ознак життя.

За попередніми даними слідства, підозрюваний у скоєнні аварії, збив подружжя на вулиці. Від отриманих травм 43-річна жінка загинула на місці, а її 45-чоловік від удару, пробивши лобове скло, опинився в салоні автомобіля. П’яний водій ще близько трьох кілометрів віз важко травмованого чоловіка до себе додому, де він помер.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб, відповідно до ч.3 ст.286 КК України відкрито кримінальне провадження.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти роківз позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьохроків.

В рамках розслідування призначено ряд експертиз, встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Share:

Залишити відповідь