У дорожньо-транспортних пригодах, які стались минулої доби уІллінецькому, Томашпільському районах області та у Вінниці постраждали троє людей.

14 січня у Вінниці по вулиці Барське Шосе 32-річний водій автомобіля «Пежо Партнер», рухаючись в напрямку виїзду з обласного центру допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину по напрямку руху автомобіля. В результаті дорожньо-транспортної 34-річний чоловік з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до міської клінічної лікарні.

Ще один пішохід потрапив під колеса невстановленого легковика вТомашпільському районі. З численними тілесними ушкодженнями 19-річного хлопця було доставлено до районної лікарні.

Цього ж дня в Іллінецькому районі в селищі Дашів 28-річний водій автомобіля «Мерседес-Бенц» не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок автопригоди водія було госпіталізовано до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь