Відразу два автомобілі іноземного виробництва, що незаконно перебували на території України, затримали працівники ДАІ на блокпостах в Могилів-Подільському та Ямпільському районі.

Працівниками ДАІ під час несення служби на блок посту в селі Немія Могилів-Подільського району під час перевірки документів у водія автомобіля «BMW-316», було виявлено невідповідність номера кузова із записами в реєстраційних документах.

Другу іномарку затримали на блокпості в Ямпільському районі, де під час звірки номерів вузлів та агрегатів автомобіля «Форд Сієра», за кермом якого знаходився 27-річний місцевий житель, правоохоронці виявили, що номер кузова автомобіля містить явні ознаки підробки.

Затримані автомобілі направленні на експертизу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками злочину за ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Триває розслідування.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь