Чимало нарікань, від учасників дорожнього руху надходило на адресу Державтоінспекції, щодо вдосконалення організації дорожнього руху по вулиці Лебединського в м. Вінниці, поблизу готелю «Товмед».

Дана ділянка дороги має по 2 смуги руху в кожному напрямку по яких рухається значна кількість транспортних засобів. Раніше на цій ділянці дороги дорожні знаки та розмітка дозволяли здійснювати поворот ліворуч та розворот, в результаті чого нерідко траплялись дорожньо-транспортні пригоди. В кінці минулого року в даному місці було нанесено суцільну лінію дорожньої розмітки та встановлено дорожній знак «Рух прямо».

Тека нововведення сподобалось не всім водіям, деякі з них навмисно нехтують правилами дорожнього руху та створюють аварійні ситуації.

Спільне патрулювання вулиць міста організували працівники Державтоінспекції та громадських організації міста «Автомайдану» та «Комітету безпеки дорожнього руху»

Патруль забезпечував безпеку дорожнього руху на вулиці Лебединського. Лише за декілька годин спільного патрулювання було зупинено близько десятка правопорушників. Про зміни в організації руху на перехресті, як зізнавались самі водії знали, але бажання зекономити час штовхало їх на порушення правил дорожнього руху.

Державтоінспекція звертається до всіх сучасників дорожнього руху, що взаємоповага та безумовне виконання правил дорожнього руху запорука безпеки на дорозі.

Share:

Залишити відповідь