24 каністри зі спиртом невідомого походження виявили Державтоінспектори у багажному відділенні рейсового автобусу сполученням «Могилів-Подільський-Київ, Отокар». Власника вантажу у салоні автобусі не виявилося, а хто його завантажив – водій не знає.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міського відділу міліції Юрій Дубецький, 6 березня близько восьмої години ранку екіпаж працівників ДАІ зупинив рейсовий автобус. У багажному відділені міліціонери виявили 24 каністри об’ємом по 20 літрів кожна, наповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

Серед пасажирів власника вантажу не виявилось. 59-річний водій про походження вантажу нічого не знає. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які намагались перевезти спиртовмісний вантаж.

Зразки рідини направлені на експертизу.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь