Зупинивши водія іномарки, працівники Державтоінспекції побачилиу салоні автівки між передніми сидіннями пістолет. Зброю бездозвільних документів міліціонери вилучили та направили наекспертизу.

1 березня о другій годині дня в м. Калинівка працівники Державтоінспекціїзупинили автомобіль «Фіат». Під час перевірки документів у водія та оглядутранспортного засобу між передніми сидінням був виявлений пістолет.

Зброю міліціонери вилучили на направили на експертизу.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідуваньвідповідно до ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушенняпередбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадуємо, що органами внутрішніх справ Вінниччини через ризик терористичних загроз здійснюються посилені заходи безпеки, зокрема, наблок-постах, вокзалах, на вулицях проводиться огляд транспорту, речей громадян, аби не допустити перевезення зброї, вибухівки. Головне завдання правоохоронців – запобігти вчиненню терористичних актів, зберегти життя людей. Якщо вам відомо про осіб, які незаконно зберігають зброю та боєприпаси, прохання повідомляти за телефонами 59-33-29, 59-33-22 або 102. Громадяни, які добровільно звернуться до міліції та здадуть свою незареєстровану зброю, звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь