17 квітня у Гайсинському районі Вінницької області зіткнулися «РеноМагнум» та «Вольво» з напівпричепом-цистерною, яка перевозила 30 тон карбідо-аміачної суміші.  Внаслідок ДТП відбулось пошкодження цистерни та незначний витік рідини, який був вчасно  локалізований працівниками МНС. У автопригоді постраждали обидва водії.

Зіткнення сталося вчора о 20.10 год. на  автодорозі сполученням Стрій – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, поблизу с.Тарасівка Гайсинського району .

За інформацію начальника відділу Слідчого управління УМВС ОлександраТютюника, попередньо встановлено, що водій автомобіля «Рено Магнум» з напівпричепом, який перевозив муку в напрямку міста Умань, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Вольво».

На момент ДТП у  цистерні «Вольво»  знаходилось 30 тон КАС (рідкоїкарбідо-аміачної суміші), яка доставлялась з м. Черкас на Вінниччину дляпередпосівного внесення та підживлення сільськогосподарських культур.

Пошкодження цистерни виявилось незначним. На місці працювала слідчо-оперативна група міліції та рятувальники. Правоохоронці подбали про безпеку дорожнього руху, рятувальники локалізували наслідки невеликоговитоку КАС. Отруєнь сумішшю немає.

Водії обох автомобілів з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню. Найбільш постраждав водій «Рено», у якого констатували перелом ребер,забій грудної клітки, рвану рану голови.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь