Вчора в селі Винокурня водій вантажівки «КАМАЗ» допустив наїзд на гужову повозку. В результаті автопригоди двоє пасажирів повозки загинули та двоє госпіталізовані до лікарні.

Повідомлення про автопригоду надійшло 22 квітня близько 20.30 години зіШпиківської селищної лікарні. У повозці було четверо людей.

Як повідомили в слідчому відділі, попередньо встановлено, що кінь злякався автомобіля та поніс повозку з людьми на дорогу.

В результаті аварії на місці пригоди загинули 51-річна жителька селаКопіївка та 21-річний мешканець села Винокурня. Ще двоє пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Таке правопорушення карається позбавленнямволі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь