1 червня під час проведення профілактичних заходів «Автобус 2015», працівники Державтоінспекції затримали нетверезого водія, який перевозив пасажирів.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю УМВС у вінницькій області.

У салоні автобуса «Бершадь-Вінниця» знаходилася понад максимальна кількість людей.

Під час спілкування з водієм було встановлено, що він керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За результатами алкотестера в організмі водія зафіксовано 0.57 проміле алкоголю.

Протягом місяця інспектори ДАІ здійснюватимуть нагляд за дотриманням правил дорожнього руху водіями автобусів. Особливу увагу вони звертатимуть на підготовку автотранспорту до перевезення пасажирів, проведення щозмінного медичного огляду водіїв та дотримання вимог правил дорожнього руху.

За словами начальника УДАІ у Вінницькій області Павла Солоненка, з початку року на території Вінницької області сталось 25 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв автобусів, які здійснювали перевезення пасажирів. В результаті дорожньо-транспортних пригод 4 людини загинуло та 14 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Найбільш поширеними порушеннями правил дорожнього руху водіями автобусів є порушення правил перевезення пасажирів, порушення швидкісного режиму, правил проїзду перехресть, маневрування та керування у нетверезому стані.

Share:

Залишити відповідь