В крові у колишнього міліціонера Віктора Задояного виявили три проміле алкоголю. Вінничани, які переслідували нетверезого водія з Західного автовокзалу до 600-річчя, дивуються, як він проїхав в такому стані не натворивши біди. 

Сьогодні, 9 липня, близько шостої вечора, на Хмельницькому шосе біля західного автовокзалу вінничанин помітив як фольксваген Пасат проїхав на червоне світло, практично підрізавши два ряда автомобілів.

– Промайнув мимо нас, мало не врізавшись. І далі їхав по зустрічній смузі. Ми подивились в задні дзеркала як він їде, і все стало зрозуміло. Розвернулись, і за ним поїхали. Одразу набрали  102 і переслідували його до 600-річчя. Так він і їхав, як йому хотілося, – говорить вінничанин Василь Гребенюк.

Чоловік розповів, що на  600-річчя на світлофорі його просто заблокували інші водії. Одному чи двом з них він зніс дзеркало.

– Агресивно себе не поводив. Але був дуже самовпевнений. Казав, що заплатить за розбите дзеркало, але щоб б пустили його, бо сам доїде додому, – говорить Василь Гребенюк. – В нього є посвідчення, я його сам бачив, пенсіонер МВС. Коли інспектори запитали в нього документи, показав їм посвідчення. Так як стояла ціла купа свідків, його попросили це сховати і дати права і техпаспорт.

Коли журналіст 20minut.ua прибув до наркодиспансера, якраз закінчували оформляти протокол. В документах чітко видно, що в крові у водія три проміле алкоголю. Це перевищує норму в 15 разів.

– Поїхав аж до наркодиспансера щоб прослідкувати, що все буде добре. Пояснення написав інспекторам, – каже вінничанин Василь Гребенюк. – Впав він вже тут. Були хлопці з дорожнього контролю, знімали на відео.

Як стало відомо з протоколу, водієм виявився 54-річний вінничанин Віктор Задояний. Від пояснень відмовився.  Був впевнений що доїде. У водія забрали права та автомобіль. Тут же приїхав евакуатор. Інспектори запропонували підвезти водія додому, той відмовлявся, кричав, що він полковник міліції.  Не міг знайти в салоні телефон. За номером, який він диктував, його чути не було. Врешті, змушений був відпустити автомобіль. Інспектори віддали чоловікові техпаспорт і поїхали.

Джерело: 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь