Учора, 22 липня, біля Кам’янець-Подільського сталося жахливе ДТП. У авто, в якому їхала з відпочинку в Карпатах сім’я вінничан, на великій швидкості врізалася іномарка із двома жінками. Авто вискочило на зустрічну смугу руху. Вінничани подорожували із однорічною дитиною.

ДТП сталося на відрізку, яке автомобілісти називають “тещин язик” поблизу села Дунаївці. У цьому місці аварії не рідкість. На щастя, всі залишилися живі.  Вінничани їхали в позашляховику “Нyundai Santa Fe”. У салоні було подружжя із дочкою, які восени виповниться рік, та сестра дружини.  – Всі живі та здорові. Врятували подушки та крісло для дитини. Їхали з відпочинку в Карпатах, сталося біля Кам’янця-Подільського. Жінкам теж пощастило. Переломи… Струс. Але загрози життю немає. Одна в реанімації, друга в травматології, – розповідає водій та голова сім’ї Роман.

Авто, що в них врізалося – це двомісний економкар марки Smart City. У ньому їхало дві жінки.  – Пасажирка була пристебнута, вона начебто в травмоталогии. Водій ні – вона вилетіла через пасажирське вікно. Жива – в реанімації. Наскільки мені відомо, загрози життю немає, – говорить водій “Santa Fe” Роман Варшавський.

Джерело: vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь