На місці події можна було побачити працівників ДАІ, які брали свідчення у водіїв. Обидві машини їхали на зелений сигнал світлофора, проте хтось з них не надав переваги іншому, розповіли інспектори ДАІ. 
– Я їхав з Хмельницького шосе, повертав наліво на вул. Порика, – розповідає  водій ЗАЗ Daewoo  вінничанин Віталій Шевченко. – Ця машина вилетіла на мене зі швидкістю 100 км/год. Водій стверджує, що він їхав зі швидкістю 80 км, проте я впевнений, що швидкість була набагато більшою і є свідки цього. Він удару мене кинуло на тротуар, а він відлетів аж в кущі.

Разом з паном Віталієм їхала його дружина. Під час зіткнення жінка вдарилася лобом. Подружжя було пристебнуте пасками безпеки. Це і врятувало їх.

– Якби ми не були пристебнуті,  я навіть не знаю, що було б, – каже Віталій Шевченко.
Побиті машини розглядали перехожі, дехто фотографував мобільним чи знімав відео. Удар був настільки сильним, що його почули під час пар студенти коледжу, який розташований поряд з місцем аварії.
– Ми не бачили аварії, але чули її, – каже каже один зі студентів.

Водій ЗАЗ Daewoo  Віталій Шевченко шукає очевидців аварії. Зокрема, водія Mercedes Vito білого кольору, якого теж ледь не зачепило. Звертатися можна за телефоном 0685186565 (Віталій Дмитрович)

7567989999

Share:

Залишити відповідь