У Вінниці опівдні 5 листопада білий кросовер Lexus RX-350 біля торгівельно-розважального комплексу «Шок» наздогнав швейцарський трамвай, що рухався за маршрутом №6 «Вишенька – Залізничний вокзал». Внаслідок аварії постраждали трамвай та автівка, а рух трамваїв був зупинений на годину.

Як повідомили у Вінницькій транспортній компанії, аварія сталася близько 11:40 на вулиці Келецькій біля торгівельно-розважального комплексу «Шок», де є місце для розвороту автомобільного транспорту.

Намагаючись проскочити перед трамваєм на розвороті «Лексус» зачепив швейцарського «коня», вирвавши у нього цепний пристрій та пошкодивши панель управління. У самого кросовера пошкоджена ліва сторона автомобіля від задньої пасажирської двері, а також привід задніх коліс, внаслідок чого «Лексус» не міг самостійно пересуватися і його забирав евакуатор.

Наразі у Вінницькій транспортній компанії підраховують збитки від пошкодження трамваю та вимушений простій громадського транспорту, які мають сплатити винуватці аварії.

H3eu1fohyKU

D9CBdaOrezY

3FIHDkOyNPE

Share:

Залишити відповідь