Два автомобіля не змогли розминутися на перехресті. Водій BMW здавав задню і не помітив швидку. Медпрацівники кажуть, що на цьому місці постійно неможливо проїхати. 

Другого грудня приблизно о пів на десяту на вулиці 1 травня сталося ДТП за участю двох автомобілів, один з яких швидка. Великих пошкоджень автомобілі не отримали, тільки незначні.
-Наша машина поверталася на підстанцію, – говорить фельдшер швидкої. – а товариш на BMW здавав назад і не пропустив нас. Як це можна на перехресті здавати задню? Хоч ми і поверталися з виклику, але добре, що постраждалих немає. А могла б бути і екстрена ситуація.

Водій легковика свою провину визнає і готовий розрахуватися по європротоколу, але у працівників швидкої є й інші претензії вже до постійної стоянки машин працівників сусіднього будівництва, звідки і виїзджало BMW.

1449051135_DSCN0265 1449051230_DSCN0269
-Кожного дня тут стоять машини, – каже медпрацівник Олена. – що швидка допомога не може ні заїхати ні виїхати. Власники цих машин незважають ні на що, а міліція нас не захищає. Тільки що з будівництва виходив чоловік, який сказав, що у нас будуть проблеми.
І дійсно виходив  чоловік, який не представився, але пообіцяв, що так просто цю ситуацію не залишить. Міліція з цього приводу говорить, що зробили чоловіку зауваження, але вважає що сперечалися обидві сторони.
Ми реагуємо, – розповідає співробітник ДАІ. – ми пішли на будівництво і забрали всі автомобілі. Тут було набагато більше машин, а ті які залишилися, вони нічого не порушують. Тут висить знак, що стоянка заборонена для вантажних машин, а легковим тут стояти можна.

Але після того, як журналіст “РІА” вказав на те, що транспортні засоби, які залишилися не дають можливості нормального пересування пішоходів, бо стоять на тротуарі. А стоячи на дорозі пересуванню спецмашин швидкої, то інспектор пообіцяв прибрати всі автомобілі.

Share:

Залишити відповідь