У місті Вінниці та Жмеринці 14 грудня сталися дорожньо-транспортні пригоди. В результаті автопригод двоє людей з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

У Вінниці аварія сталася близько 6 години ранку. На нерегульованому пішохідному переході по вулиці Соборній, водій автомобіля «Шевроле» наїхав на 40-річну жінку, яка переходила дорогу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла доставлена до лікарні.

Цього ж дня близько 18.00 години у м. Жмеринка, під колеса «Фольсвагена» потрапив 47-річний пішохід, який намагався перейти дорогу у невстановленому місці. Чоловік з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Жмеринської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Share:

Залишити відповідь