Сьогодні, 24 березня, близько 13:00 неподалік Вінниці трапилася ДТП. На трасі біля села Лукашівка Літинського району зіткнулися дві іномарки. Автівки майже вщент розбиті. 

В прес-службі поліції сайту Vinbazar.com розповіли, що водій “Toyota Camry” не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з “Toyota Land Cruiser”.

Водій “Camry” загинув на місці. Його пасажира забрала швидка допомога. Водію та пасажирам іншої іномарки більше пощастило – вони обійшлися без травм.

Як повідомили на місці події кореспонденту сайту Vinbazar.com, ймовірною причиною ДТП стало те, що власник “Camry” заснув за кермом.  На місці події патрульна поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Джерело: Vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь