Через аварію на вулиці Магістрацькій (колишня Першотравнева) поліцейським довелось перекривати дорогу. Джип збив бетонний стовп. Водія та пасажирку забрала швидка. Біля водійських дверей калюжа крові. Аварія сталась вчора, 22 березня, близько 23.30, на вулиці Магістрацькій, неподалік обласного шкірно-венерологічного диспансеру. Джип Мерседес не розминувся з Мерседесом Спринтером. Джип постраждав більше.

Після зіткнення зі Спринтером він в’їхав в стовп. У Спринтера відірване праве переднє колесо. Місце аварії правоохоронці огородили стрічкою, з обох сторін дорогу перекрили патрульні автомобілі. Розбиті Мерседеси стоять на тротуарі. Посеред дороги лежить стовп, висять обірвані проводи та валяються уламки автівок.

75677

– Я їхав від мосту в сторону парку, – розповідає водій Спринтера. – Джип їхав мені на зустріч. Він різко прийняв в ліво і мені не було куди діватись. В салоні джипу крім водія було ще двоє жінок. В машині спрацювала подушка безпеки, але водія все одно забрала швидка. На тротуарі біля водійських дверей багато крові. – Дівчину, яка сиділа на передньому сидінні теж забрала швидка, – розповідає один з поліцейський. – Жінка із заднього сидіння втекла.

6458697867

Напевне в неї був шок. Повалений стовп впав на дорогу. Для того щоб вимкнути струм поліцейські викликали ремонтників. – Я був біля мосту коли почув удар, – розповідає один зі свідків. – Прийшов сюди, бо живу неподалік. Водія вже забрала швидка. – Біля цього будинку постійно трапляються аварії, – розповідає жінка, яка вийшла подивитись, що сталось. – Раніше бабуся тут жила, померла вже. Її то паркан зіб’ють, то хвіртку. Постійно боялась. Місце тут таке не хороше.

Джерело: 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь