Вчора, 18 квітня о 21:10 вінницьких рятувальників викликали в село Ворошилівка Тиврівського району. Там сталася смертельна аварія.

–  На місце виклику одразу направили  черговий караул у складі трьох чоловік особового складу на одній аварійно-рятувальної автівці, – розказують у прес-центрі рятувальної служби «101». Як з’ясувалось, на автодорозі Ворошилівка

– Гнівань автівка ВАЗ 2106 в’їхала в навісний культиватор трактора МТЗ-82. За кермом авто був 31-річний водій . Рятувальники кажуть, що водій легковикане впорався з керуванням. В  салоні ВАЗу крім водія було ще троє пасажирів. На жаль, в результаті аварії 31-річний водій та 43-річний пасажир загинули на місці. Бійцям ДСНС довелось вилучати тіла загиблих із потрощеної автівки.

У відділі комунікації ГУ Національної поліції уточнюють, що ще одного 25-річного пасажира з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Тиврівської лікарні, 37-річна жінка – не постраждала. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочали кримінальне провадження за статтею 286 КК України. Зараз триває розслідування, в ході якого буде встановлено причину зіткнення та всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Ссылка на источник 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь