Дорожньо-транспортні пригоди стались у Липовецькому та Іллінецькому районах області. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапив один з водіїв та троє пасажирів.
У Липовецькому районі автопригода сталась 28 січня близько 10 години в селі Приборівка.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2112» рухаючись на заокругленій ділянці дороги, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «Опель Астра».

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали троє людей: водій і пасажир автомобіля «Опель» та 46-річна пасажирка «ВАЗа».

Ще одна автопригода сталась 29 січня в Барському районі близько 10 години неподалік села Окладне. 32-річний водій автомобіля «ВАЗ 2115» не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «Мерседес Віто», за кермом якого перебував 43-річний житель сусіднього району. В результаті автопригоди 33-річний пасажир іномарки отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Барської центральної районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Джерело: Vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь