Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Hyundai» та трамвая сталась близько 19 години на перехресті вулиць Хмельницьке шосе – 600-річчя. Внаслідок ДТП постраждав 7-річний пасажир трамвая. Слідчими відкриті провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Попередньо встановлено, що 43-річний водій іномарки, житель обласного центру, перебував у стані наркотичного сп’яніння. Порушивши правила дорожнього руху, водій допустив зіткнення з трамваєм, який рухався у попутному напрямку.

В результаті автопригоди постраждав 7-річий пасажир трамваю, житель Вінницького району.

Оглядаючи автомобіль «Hyundai» слідчі виявили в салоні ніж, пістолет та 8 пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін.

Пояснити походження вилученого чоловік не зміг.

Слідчим відділом поліції відкриті провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1,2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За вчинені правопорушення чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

Share:

Залишити відповідь