Кредит онлайн: миттєве оформлення

Щоб фінансові труднощі не вносили корективи у життя, пропонуємо простий, але результативний спосіб отримати гроші – оформити кредит онлайн на картку, якою Ви користуєтеся. Сьогодні «фінансове» питання гостро постає фактично перед кожною людиною: щоденні транспортні розтрати, щомісячна сплата рахунків і комунальних послуг, покупки продуктів та речей. Не завжди залишається можливість дозволити собі подорожувати, відвідувати театри та кіно, адже бюджет на місяць чітко розпланований до наступної зарплати. Добре, якщо вдається «вписуватися» у ці рамки і не відчувати обмежень, дедалі гірше, коли з’являються непередбачені розтрати, які просто можуть вибити з колії. Варіантів вирішення проблеми не так вже і багато: можна позичити у рідних або друзів, закласти коштовні речі у ломбард, погодитися на завищені вимоги банківських кредиторів, а можна відкрити кредит онлайн на картку у мікрокредитній компанії і отримати грошові кошти відразу!  

Саме оформлення моментального кредиту на картку сьогодні вибирає більшість людей. По-перше, це швидко і зручно, по-друге, не потрібно надавати великий портфель документів і по-третє, в такому кредиті точно не відмовлять. Розгляньмо, хто в Україні надає таку послугу і на чию допомогу дійсно можна розраховувати.

Позика на карту 24/7 доступна кожному

Серед чинних пропозицій мікрокредитного ринку країни, особливу увагу варто приділити компанії «Ваша Готівочка». За плечима цього кредитора багаторічний досвід у сфері надання кредитів, прагнення допомогти клієнтам, а також зручний та технологічний сервіс, завдяки якому наші клієнти можуть обслуговуватися 24/7. У «Ваша Готівочка» легко отримати позику на суму до 7000 гривень і користуватися коштами до 16-ти днів, наприклад, доки не отримають зарплату, аванс, стипендію або пенсію. Тим паче, що перший кредит онлайн на картку у компанії видається під 0% – не потрібно нічого переплачувати. Якщо ж на момент погашення клієнт не буде володіти необхідною сумою, то надається можливість звернутися за пролонгацією.

Встановлений віковий діапазон обслуговування клієнтів – від 18-ти до 70-ти років, дозволяє з легкістю оформлювати позики всім – від студентів до пенсіонерів. Для того, щоб отримати гроші, потрібні тільки паспорт та ІПН. Компанія не просить позичальника надавати телефон родича, робити фото з документами або з банківською карткою, а також вказувати акаунт у соціальній мережі. Щоб отримати необхідну суму на карточку, всього-на-всього, достатньо 15 хвилин.

Ознайомтеся з процедурою оформлення заявки

Оформити заявку на сайті «Ваша Готівочка» можна будь-якої миті, скориставшись зручним гаджетом (телефон, планшет, ноутбук, комп’ютер). Кредитоодержувачам спочатку необхідно вибрати оптимальні умови і зареєструватися на сайті. Після отримання доступу до «Особистого кабінету», потрібно буде заповнити форму заявки. Заповнюється заявка наступним чином: у відповідних полях клієнт вказує свої паспортні дані, ІПН, контакти і реквізити картки банку, на яку оформляє кредит онлайн на картку, після цього її необхідно надіслати на перевірку.

Кожен клієнт може бути впевненим – рішення буде позитивним, адже не перевіряється кредитний рейтинг, форма працевлаштування і рівень доходу. «Ваша Готівочка» виручить кожного і не дасть залишитися з фінансовими проблемами сам на сам. Звертайтеся:

zayavka@limefin.com , 0-800-500-660, 067-641-77-77, 095-277-75-73.   

Share:

Залишити відповідь