9 березня о 4.20 по вулиці Келецькій у м. Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Infiniti»  та «Chery Tiggo».  Внаслідок аварії постраждало четверо осіб, двоє з яких госпіталізовані.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль «Infiniti» під керуванням 23-річного вінничанина, який рухався вулицею Келецькою в бік мікрорайону «Вишенька», в’їхав в автомобіль таксі «Chery Tiggo», що їхав попереду в попутному напрямку.
Від удару «Infiniti» зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі  стовпом.

Внаслідок  аварії з важкими травмами до реанімаційного відділення лікарні госпіталізовано 47-річного водія  «Chery Tiggo».
23-річний водій «Infiniti» та двоє його пасажирів, 23 та 14 років,  також були доставлені до лікарні. Пасажирів іномарки, які отримали незначні травми, після надання медичної допомоги,  відпустили. Водія госпіталізували. У нього відібрані зразки крові для встановлення наявності стану сп’яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На місці події проведені першочергові слідчі дії. Триває розслідування.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

Share:

Залишити відповідь