7 березня, о 21 : 20 начальник управління логістики та мат.тех забезпечення ГУ Нац.поліції у Вінницькій області полковник Плем’янник Олександр будучи “під газком” на службовому Фольцваген пасаті протаранив Ваз 21013, Шкоду октавію та Опель Віваро.

Про це повідомляє вінницька активістка Таїса Гайда  на своій сторінці у фейсбук:

Близько 21 години вечора 07.03.19 р.на перехресті Максимовича/ Хмельницького шосе здійснив ДТП службовим автомобілем фольцваген пасат (з ГУНП), що уявіть собі, їхав на підромлених номерах, а саме належать які жигулям “копійці”!! Також за неперевіреною інформацію наніс шкоди ще 3 автомобілям, що стояли обабіч дороги. Уявіть картину!!))

Далі.. як повідомили свідки він ще умудрився тікати від патрульних, спочатку на авто, а після на свої рідних правоохоронних ніжках!!)

Але алкоголь не підвів, організм правоохоронця здався, там і був затриманий працівниками патрульної поліції Вінницької області!!)) – про це пише журналіс РІА Виталий Павловский на своій сторінці у фейсбук.

Наразі службовий автомобіль на якому було здійснено ДТП, знаходиться на відомчої парковці.

— Дійсно, такі події мали місце, — каже прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник.

— Зараз проводиться службове розслідування, поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків. І готуються матеріали на звільнення.

Також Олійник зазначила, що під час службового розслідування буде перевірятися інформація про заміну номерних знаків.

Share:

Залишити відповідь