Минулого вечора у Вінниці йшов сильний дощ. Автомобілісти в мережу виклали фото та відео потопу, що спостерігався на вулицях міста.

Лити у місті почало близько 20 години вечора. Стихія наробила чимало проблем для транспорту. Частина автомобілів загубила номерні знаки.

— На Коріатовичів позмивало люки, одне авто стояло в каналізаційному колодязі прямо на світлофорі з боку Козицького, одного люка на місце поставив прямо посеред перехрестя Козицького-Коріатовичів тому будьте дуже уважні, — писав у Телеграм Микола Кравченко.

Такі ж проблеми вінничани писали, що були в районах Набережного кварталу, Електромережі, Магістратська, Тяжилів, Замостя, Масив, Брацлавській, Старе місто, Поділля та Соборна.

На допомогу автомобілістам виїжали рятувальники.

— Рятувальники обласного центру надають допомогу водіям, автомобілі яких опинилися у водних пастках. Найпроблемнішими є вулиці, розташовані в низинних частинах міста. Через сильні опади ливневі системи не встигають видаляти дощову воду. Будьте обережні, — повідомляло ввечері 6 травня Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.



Джерело: 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь