Слідчим відділом Вінницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди патрульним поліцейським УПП у Вінницькій області, який перебував поза службою. Внаслідок аварії двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження. Проводяться першочергові слідчі дії.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

5 липня близько 3 години на перехресті вул. Лебединського та вул. Максима Шимка автомобіль Volkswagen Transporter зіткнувся з трьома автомобілями «ВАЗ-21099», Mitsubishi Grandis та Daewoo Lanos, які стояли перед світлофором на червоне світло. Кермував мікроавтобусом патрульний поліцейський, який перебував поза службою.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Встановлено, що внаслідок зіткнення отримали тілесні ушкодження двоє дітей віком 15 та 10 років, які знаходилися в автомобілі «ВАЗ-2109» в якості пасажирів.

Поліцейський мав зовнішні ознаки сп’яніння, однак від проходження медичного огляду відмовився. Ця обставина буде з’ясована в ході розслідування.

За фактом вчинення ДТП відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання – до трьох років років обмеження волі.

Після проведення першочергових слідчих дій кримінальне провадження буде скеровано за підслідністю до ДБР.

Вінниця.info

Share:

Залишити відповідь