Сьогодні, 19 вересня, близько 6-ї години ранку патрульним надійшов виклик про ДТП на проспекті Коцюбинського. Поліцейські оперативно попрямували на місце виклику та, прибувши за адресою, виявили автомобіль Chevrolet Aveo.

Потерпілий водій повідомив, що він зупинився перед світлофором і у його автівку в’їхав інший учасник пригоди. Винуватець на автомобілі Mercedes-Benz Sprinter спробував утекти, звернувши на вулицю Некрасова. Там він здійснив зіткнення ще з двома припаркованими автівками: Geely та ВАЗ 2108.

Патрульні затримали порушника. Під час спілкування виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння: характерний запах алкоголю з порожнини рота, почервонілі очі та нечітку вимову.

Порушник погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою алкотестеру “Драгер”. Результат огляду – 2, 87 проміле, що у 14 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали протоколи за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку), два протоколи за ст. 124 КУпАП (за вчинення ДТП) та протокол за ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).

Share:

Залишити відповідь