РЕЗОНАНС. ВОДІІ НАРКОМАНИ У ЕКО-ТАКСІ

Мабуть саме про такий «професійний» відбір, і щоденний медогляд водіів голосять у рекламі!
На роботу у ЕКОТАКСІ кервівництво набрало НАРКОМАНІВ, такая информация появилась в Фейсбук группе Чорний список Вінниці

Також провівши медогляд випустило у стані алкогольного чи наркотичного спяніння іх у місто наражати на небезпеку водіів, пішоходів та просто пасажирів таксі.
Що не дня у місті трапляється ДТП за участю ЕКОТАКСІ, сьогодні наприклад іх сталось 3шт. Величезна кількість відео як вони свавільно порушують, не пропускають пішоходів та не мають жодної етики поводження на дорозі, заполонило групи та мережі міста. Звичайно матеріал часто видаляють по проханню керівницва.

У ДТП з велосипедистом за участю білого Nissan Leaf водій знаходився під дією наркотиків. Ось рішення Вінницького міського суду який позбавив його права керування та наклав штраф!! http://reyestr.court.gov.ua/Review/86280499

Тут не вийде так легко видалити як у інших групах, чи не так?

Куди дивиться керівництво таксі????Як відбирали водіів????Чому керівництво виставило відео і не донесло шо іх водій був під дією наркотиків а обвинило нещасного хлопця на велосипеді????Чому не розповідаєте як директор таксі погрожувала звязками бідному хлопцю велосипедисту у лікарні щоб він підписав шо не має притензій???
Скільки ще розібєте авто невинних громадян, швидких, тролейбусів?
На вашому щоденному «медогляді» кваліфікований лікар, чи такий як водіі і керівництво???

Share:

Залишити відповідь