Щорічно перевезення зерна автомобільним транспортом насичує український і зовнішній ринок мільйонами тонн зернових культур. Доставка сільськогосподарської продукції досить складний процес, успішність якого залежить від умов зберігання вантажу. Компанія “Фаєр-Транс” організовує професійне перевезення зернових за допомогою спеціальних зерновозів. Конструкція такого транспорту захищає вантаж від перегріву і вологи. Зручне завантаження зверху і розвантаження шляхом нахилу кузова, мінімізує втрати насипного вантажу. В цілому, автопарк компанії налічує 40 автомобілів вантажопідйомністю від 10 до 40 тонн.

Послуги зерновоза: класифікація транспорту

Кожна вирощувана культура потребує транспортування. При перевезенні на тривалі відстані підбирають відповідний транспорт, розрахований під завантаження зернових. Не всі фермерські господарства можуть дозволити собі покупку зерновозів, бо ця техніка дорога. Тому раціональніше вдаватися до послуг перевізників, які нададуть наступні види зерновозів для доставки зерна автотранспортом:

  • вантажні автопоїзди з додатковим причепом;
  • автопоїзди-самоскиди з бічною або задньою автоматичною розвантаженням;
  • бортові зерновози з відкритим верхом;
  • зерновози-цистерни для зернових і сипучих товарів (борошно, цукор).

Підібрати оптимальний вид транспорту допоможуть фахівці компанії “Фаєр-Транс”. Це дозволить клієнту скоротити витрати, мінімізує вантажно-розвантажувальні роботи і забезпечить збереження сипучого вантажу. До того ж замовник може бути впевнений в екологічності вантажної тари. Ми дбаємо про чистоту автомобілів і дотримуємося санітарних норм. Зерновози використовуємо виключно під завантаження с/х культур.

Правила для перевезення зернових культур

Згідно з правилами автомобільного транспортування, зерно перевозку можна здiйснювати двома способами: тарним і безтарним. Перед завантаженням, зерно обов’язково зважують або враховують за кількістю місць і масі мішків. Зазвичай мішки використовують під час транспортування невеликих партій товару. Великі партії зручніше проводити насипом.

Мішки з зерном занурюють на дерев’яний піддон, а завантаження проводять навантажувальними механізмами. В цілях збереження поміщеного товару, забороняється завантажувати мішки по одному, оскiльки є ризик пошкодити упаковку.

Під час автомобільного перевезення зерна насипом, оператор повинен перевірити цілісність кузова, щоб гарантувати повне збереження товару. Для збільшення місткості, дозволяється наростити висоту бортів до 1,1 метра.

Share:

Залишити відповідь