Вчора ввечері, близько 22:30, на спецлінію 102 зателефонували лікарі бригади швидкої медичної допомоги. Вони повідомили, що на перехресті вулиць Київської та Богдана Ступки виник конфлікт з водієм автомобіля Mazda Premacy. За його кермом перебував 26-річний чоловік.

На місце події прибули патрульні та працівники батальйону “Вінниця”. Поліцейські встановили, що на вулиці Київській автомобіль здійснив наїзд на перешкоду, тому склали на нього протокол за ст. 124 КУпАП.

Крім того, в чоловіка патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пред’явити інспекторам документи, а також проходити перевірку на алкотестері. Поводив він себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, кидався з кулаками на лікарів, смикав працівників поліції за форменний одяг та, зрештою, намагався втекти. Внаслідок цього й був затриманий.

В результаті на водія охоронці порядку склали протокол за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП, за ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (за те, що він не пред’явив посвідчення водія) КУпАП.

Share:

Залишити відповідь