7 січня у Погребищенському та Бершадському районах стались три автопригоди, у яких загинув пішохід та травмувались двоє людей. Поліцією розпочаті кримінальні провадження.

Близько 19.30 у селі Розкопане Погребищенського району водій автомобіля Opel Vectra, місцевий житель, допустив наїзд на 57-річного пішохода, який знаходився на проїзній частині дороги. Від отриманих ушкоджень потерпілий загинув на місці події. Водій освідуваний. Він тверезий.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

У Бершадському району у двох автопригодах травмувались водій Renault та пасажир Mitsubishi.
Близько 20.00 між селами Флорино – Лісниче 46-річний водій автомобіля Renault Trafic на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Попередньо, чоловік за кермом знаходився в стані сп’яніння.  Він з численними забоями та травмами госпіталізований у травматологічне відділення лікарні.
У селі Бирлівка цього ж району, не впоравшись з керуванням, зіткнулась з парканом 44-річна водійка позашляховика Mitsubishi. У результаті аварії постраждав її 49-річний пасажир. З травмою ноги чоловік доставлений у лікарню. Жінка за кермом була твереза.

Автомомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правопорушнику загрожує покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

Share:

Залишити відповідь