Мікрофінансування – одна з найбільш затребуваних послуг серед населення. Вона дозволяє отримати кошти всього за кілька хвилин і при відповідності досить простим вимогам. Якщо терміново мікрокредит онлайн на карту, можна подати заявку на сайті МФО і через кілька хвилин отримати кошти.

Вимоги до потенційних клієнтів

Мікропозики доступні практично для кожного бажаючого, адже клієнту досить відповідати ряду найпростіших вимог, серед яких основними є постійний дохід, дієздатність, повнолітній вік.

Якщо клієнт підходить під ці вимоги, можна розраховувати на отримання термінового кредиту за 5 хвилин через Інтернет.

Умови отримання грошей

Отримати позику до зарплати можна на суму до 15000 гривень. Слід зазначити, що кошти надаються на обмежений проміжок часу. Таким чином, гроші можна взяти до 30 днів. Слід зазначити, що нарахування відсотків в МФО відбувається щодня. Розмір ставки знаходиться в межах 0,3-1%.

Часто для нових клієнтів пропонують обмежені суми, до 7-10000 гривень. Терміни, як правило, не перевищують 2 тижнів.

Як оформитиспівпрацю

Для оформлення термінової позики за 5 хвилин на карту, необхідно вибрати для себе найбільш вигідну пропозицію і зареєструватися на сайті кредитора. Далі, потрібно авторизуватися в особистому кабінеті і заповнити заявку, попередньо вказавши суму і термін. Після цього, відправлена заявка буде розглянута протягом декількох хвилин. При отриманні схвалення слід підписати договір і отримати кошти.

Способи отримання

Для отримання коштів пропонують різні і зручні варіанти. Таким чином, зарахування здійснюється безпосередньо на карту банку, рахунок, або надаються готівкою безпосередньо в касі компанії. Слід зауважити, що повернути кошти організації можна тими ж способами.

Пролонгація

МФО пропонує всім своїм позичальникам можливість дострокового погашення. В цьому випадку, досить просто вказати в особистому кабінеті нову дату платежу і заплатити нараховані відсотки.

Дострокове погашення

Якщо є можливість, повернути позику можна раніше терміну. При цьому клієнт може заощадити на відсотках. В цьому випадку необхідно повідомити кредитора про свій намір і дочекатися, коли сервіс перерахує відсотки. Далі, слід вибрати зручний спосіб погашення і повернути кошти. Виплата відсотків здійснюється не за весь термін, а конкретно за дні користування коштами.

Переваги

Термінові мікрокредити до зарплати дуже популярні серед населення. Отримати в борг можна суму до 20000 гривень, при цьому клієнту необхідно відповідати мінімальній кількості вимог. Також позичальникові зовсім не обов’язково представити документи, які здатні підтвердити його платоспроможність. Також не потрібно шукати поручителів. Скористатися послугою можна з будь-якою кредитною історією і з відкритими простроченнями. При повторному зверненні в одну і ту ж компанію, можна розраховувати на отримання кредиту на більш вигідних умовах.

Джерело: https://creditfaq.com.ua/

Share:

Залишити відповідь