Вчора, 17 березня, у Вінниці на вулиці Немирівське шосе сталась аварія за участі трьох автомобілів, серед яких карета швидкої допомоги. У поліції кажуть, що постраждали п’ятеро людей.

ДТП сталась близько пів на десяту годину вечора.

— За інформацією слідства, водій швидкої допомоги Peugeot, 27-річний житель Гайсину, рухаючись в напрямку Вінниці з увімкненими проблисковими маячками, допустив зіткнення з автомобілем Renault Trafic, який виїжджав з другорядної дороги та не надав переваги в русі спецавтомобілю, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

У результаті зіткнення швидка допомога зіткнулась з відбійником та перекинулась на дах автівки Mazda, що стояла на світлофорі на зустрічній смузі руху.

Дивіться відео моменту зіткнення:

У поліції зазначають, що в результаті аварії постраждали медики зі швидкої допомоги віком 37 та 45 років, її водій та 63-річний хворий, якого з інсультом швидка везла у вінницьку лікарню. Крім цього, у лікарню ушпиталений 32-річний водій Renault Trafic.
Водій Mazda та троє його пасажирів – не постраждали.

Проводиться розслідування.

Водії освідувані. Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

За фактом розпочали кримінальне провадження за першою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до трьох років обмеження волі.

Share:

Залишити відповідь