Вінницький міський суд виніс вирок чоловіку, який у березні 2019 року вчинив ДТП на Келецькій. Правопорушника засудили до 5 років позбавлення волі, проте покарання призначили умовне та з випробувальним терміном. Потерпілі в автопригоді не висували претензій до обвинуваченого.

Про це повідомляють у Вінницькому міському суді.

Вінницький міський суд визнав винним 24-річного чоловіка, який у березні 2019 року спричинив дорожньо-транспорту пригоду, внаслідок якої загинула людина та травмувався пасажир. В ході судового розгляду стало відомо, що водій автомобіля марки “Infiniti Q50”, рухаючись по вулиці Келецькій, допустив зіткнення з іншим автомобілем, який з’їхав із проїзної частини та наїхав на металеве огородження й електроопору. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій іншого транспортного засобу отримав тілесні ушкодження, які згодом стали причиною смерті.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину. Він взяв на себе усі витрати на лікування та поховання потерпілого. Допитаний в судовому засіданні пасажир повідомив, що претензій до обвинуваченого він не має, оскільки останній відшкодував йому кошти.

Суд визнав винним вінничанина у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі, а також на рік позбавив права керувати транспортними засобами.

Одночасно засудженого звільнили від відбування основного призначеного покарання, встановивши іспитовий строк – 2 роки. Якщо упродовж цього часу чоловік знову вчинить новий злочин, то відбуватиме призначене покарання в повній мірі.

Джерело: Vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь