15 травня по вулиці Привокзальній патрульні помітили автомобіль Mazda 3, який порушив правила дорожнього руху. Почувши сигнал про зупинку, водій пришвидшив рух. Під час втечі від поліції порушник зіткнувся з бордюром та з’їхав на узбіччя. Керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомляють у Патрульній поліції Вінницької області.

15 травня близько 1:00 патрульні помітили автомобіль Mazda 3, який рухався з порушенням правил дорожнього руху по вулиці Привокзальній. Інспектори подали порушнику сигнал про зупинку, але водій легковика лише пришвидшив рух.

Патрульні розпочали переслідування втікача. Інший екіпаж поліцейських заблокував йому проїзд на перехресті вулиць Привокзальна та Брацлавська. Порушник не впорався з керуванням, зіткнувся з бордюром та з’їхав на узбіччя.

Патрульні затримали 23-річного керманича та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі. В його організмі зафіксували 1,47 проміле алкоголю, що більше, ніж у сім разів, перевищує допустиму норму. Перед тим, як сісти за кермо напідпитку, хлопець святкував з друзями свій День народження.

Патрульні склали на порушника протоколи за статтею 130 (керування напідпитку) КУпАП, за статтею 122-2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та за статтею 124 (вчинення ДТП) КУпАП, а також винесли постанову за частиною 1 статті 126 (за відсутність полісу обов’язкового страхування) КУпАП.

Share:

Залишити відповідь