Через карантин у Вінниці скоротили видатки на капітальні ремонти доріг, тому на сьогодні дорожники виконують переважно поточний ремонт вулиць. На сьогодні поточним ремонтом вже охоплено понад 90 вулиць, а це близько 24 тисяч м2. Частину робіт вже виконали, решту – планують невдовзі завершити.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться повідомленні, у найближчих планах комунальників – завершити ремонт дороги по вулиці Князів Коріатовичів, де роботи проводяться лише в нічний час, щоб не заважати руху транспорту. Нещодавно роботи завершено на перехресті вулиць Київська-Зулінського та по вул. Чумацька.

В цьому році вже відремонтували покриття по вулицях Пирогова, Келецька, Соборна, Магістрацька, Зулінського, Стрілецька та інших.

Проводяться роботи й за допомогою спеціальної машини «Уяр». Нещодавно такий поточний ремонт завершили на ділянках по вул. Максимовича, Келецька, П. Запорожця, Котляревського, перехрестя Барського та Хмельницького шосе, Шмідта.

Щодо поточного ремонту тротуарів, то нещодавно завершено роботи по вулицях Аграрна та Шепеля. Наразі тривають роботи по вулиці Лебединського в межах перехрестя з вулицею М. Шимка. Тут ремонтують ділянку тротуару, яка сумісно використовується і як велодоріжка. Під час робіт виконують також пониження пандусів.

Share:

Залишити відповідь